Lilian Verwijs

Lily's Bakery

Even voorstellen..

Ik ben Lilian Verwijs en ben eigenlijk altijd al gek op taarten en zoetigheden. Ik wilde vanaf kleins af aan ook altijd al de banketbakkers opleiding doen maar in plaats daarvan ben ik de opleiding sport en bewegen gaan doen.
Tussen het vele sporten door hield ik er altijd al van om wat lekkers te bakken en die heerlijke geuren van taarten, cupcakes en andere baksels weer te ruiken.

Na een lange periode waarin ik door omstandigheden heb moeten herstellen en mijzelf tegen ben gekomen, heb ik mijzelf herpakt. Ik ben goed gaan nadenken over wat mij nou echt de positieve energie gaf en zo kwam ik toch weer uit bij het maken van mooie taarten en heerlijke zoetigheden.
Na veel uitgeprobeerd te hebben met als resultaat een mooie taart op tafel heb ik besloten om er meer mee te gaan doen. Waarom ook niet ?!

En zo is Lily’s-Bakery ontstaan. Een kleinschalig bedrijf die speciaal voor jou op maat gemaakte taarten of cupcakes maakt. Daarnaast kan je bij Lily’s-Bakery ook terecht voor een leuke Cakesmash taart, de Candy Cupcake Bar en andere zoetigheden (sweet bites).
Kijk op de website wat de mogelijkheden zijn.

Schuiven naar boven