Lily's Bakery

Welkom bij Lily’s-Bakery! Hier vind je alles over Taarten, Cupcakes en andere lekkere Sweet Bites. Lily’s-Bakery heeft ook een aantal keer in het jaar leuke limited edition acties en andere leuke aanbiedingen. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

rozen-1

Lilian Verwijs

Lily's Bakery

Even voorstellen..

Ik ben Lilian Verwijs en ben eigenlijk altijd al gek op taarten en zoetigheden. Ik wilde vanaf kleins af aan ook altijd al de banketbakkers opleiding doen maar in plaats daarvan ben ik de opleiding sport en bewegen gaan doen.
Tussen het vele sporten door hield ik er altijd al van om wat lekkers te bakken en die heerlijke geuren van taarten, cupcakes en andere baksels weer te ruiken.

Na een lange periode waarin ik door omstandigheden heb moeten herstellen en mijzelf tegen ben gekomen, heb ik mijzelf herpakt. Ik ben goed gaan nadenken over wat mij nou echt de positieve energie gaf en zo kwam ik toch weer uit bij het maken van mooie taarten en heerlijke zoetigheden.
Na veel uitgeprobeerd te hebben met als resultaat een mooie taart op tafel heb ik besloten om er meer mee te gaan doen. Waarom ook niet ?!

En zo is Lily’s-Bakery ontstaan. Een kleinschalig bedrijf die speciaal voor jou op maat gemaakte taarten of cupcakes maakt. Daarnaast kan je bij Lily’s-Bakery ook terecht voor een leuke Cakesmash taart, de Candy Cupcake Bar en andere zoetigheden (sweet bites).
Kijk op de website wat de mogelijkheden zijn.

Cupcakes

Vanaf € 2,00

Taarten

Vanaf € 45,00

Sweetbites

Vanaf € 1,00

Cakesmash

Vanaf € 25,00

Ervaringen van onze klanten

Dit is wat klanten zeggen over Lily’s-Bakery:

Specials & Events

Regelmatig heeft Lily’s Bakery tijdens feestdagen speciale aanbiedingen of producten.

Kinderfeestjes

Ben jij opzoek naar een tof kinderfeestje? Dan is dit misschien wat voor jou!
Lily’s-Bakery heeft een samenwerking met Overallasergamen.nl en maken jouw kinderfeestje onvergetelijk.

Lijkt het je leuk om in het echt Fortnite, PUBG, Call of Duty of Brawl Stars te spelen?
OveralLasergamen.nl organiseert & begeleid de feestjes. Je mag zelf kiezen of welke locatie je wilt lasergamen en voor hoelang. Alle deelnemers krijgen een vest en een gun die ze nodig hebben om het spel te spelen.
Lasergamen is geschikt vanaf 8 jaar en kan met maximaal 10 deelnemers gespeeld worden.
Een superstoere activiteit voor zowel jongens als meisjes. Ga jij winnen?

Een feestje zonder iets lekkers? Wanneer je jou kinderfeestje reserveert via OveralLasergamen ontvang je 10% korting op heerlijke cupcakes om jou feestje compleet te maken! Wij nemen deze mee naar jou Lasergame verjaardag zodat je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken!

Contact

    Nieuwsbrief

    Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe producten, onze feestdagen specials of onze aanbiedingen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

    Schuiven naar boven
    0